Служители

 • Неделно училище

  „Оставете децата да дойдат при Мене“ – Исус Христос

  SundaySchool-300x200Ако имаш деца и нямаш на кого да ги оставиш, ние сме се погрижили за това. Към БПЦ „Нов живот” действа детско неделно училище, което е напълно безплатно.
  Всяка неделя след песните и преди проповедта можеш да заведеш детето или децата си в стаята за неделно училище. Ако е нужно можеш да останеш известно време, докато свикнат. Там нашите опитни неделни учителки ще се погрижат чрез апликации, рисуване и песни всички деца да се забавляват и да научат нещо ново от Божието слово.
  Исус каза: „Оставете децата да дойдат при мен и не ги спирайте, защото на такива принадлежи Божието царство” (Матей 19:14). Ние вярваме, че в този деструктивен свят само Божието слово може да даде на едно дете ясни ориентири за добро и зло и да го предпази от съдбата на много младежи, тръгнали по пътя на греха.
  Кога: всяка неделя, от 11 ч. до 12:30 ч.
  За кого: деца от 2 до 12 г.
  • Клубове по английски език

   wespeakenglishГотов ли си да учиш английски? Без значение дали си абсолютно начинаещ или вече си напреднал и искаш да упражняваш английския си и да усвоиш повече лексика, ние имаме група за теб! Тази година предлагаме четири клуба: един за деца от 2-6 години, втори за деца от 7-13 години, два клуба за възрастни (начинаещи и напреднали). Клубовете вървят с календарната учебна година. Място: БПЦ „Нов живот”, Свищов 5250, ул. Цар Освободител 18 Време: четвъртък от 18:00 ч.
   • Женски събирания

    Womens-Bible-Study-500x2551На тези събирания си готвим, изучаваме образи на жени в библията и се забавляваме. Ако си жена, заповядай на нашите събирания веднъж месечно всяка трета събота в БПЦ „Нов живот” на ул. „Цар Освободител“ 18 от 15:00ч.
    • Група за Библейско изучаване

     Дискусии, които могат да променят твоя живот
     Библията е най-четената книга в света. Ние вярваме, че тя е боговдъхновена и безгрешна, и съдържа отговор на всеки важен въпрос от живота. Вече 2000 г. тя дава:
     Bible study group
     bible•Обяснение за произхода на човечеството и вселената
     •Описание на връзката между хората и техния Създател
     •Разказ за това как злото е навлязло в света и защо продължава да ни преследва
     •История на всичко, което Бог е направил, за да има близки взаимоотношения с хората
     •Инструкции за постигане на мир и хармония между хората и между хората и Бога.
     Цели цивилизации се основават на принципи, взаимствани от Библията. Изучаването й може да обогати много всеки непредубеден и желаещ да види промяна в живота си човек. То е още по-ефективно, когато се извършва в контекста на група и под формата на дискусия.
     Ние се събираме всяка седмица, за да изследваме различни пасажи от Божието слово и да разберем какви са Библейските стандарти за мисъл, слово и поведение и как можем да ги приложим в нашия християнски живот.
     Каним те да участваш с нас в процеса на трансформация, която Божието слово извършва във всички нас.